Skinskatteberg

Har varit i mina kusiners sommarstuga uppe i skinnskatteberg idag :). Det var väldigt fint där, med en mysig stuga och en sandstrand t.o.m. Dessutom var vädret underbart, det grillades jätte god mat, gott fika och sedan gick jag en fin slinga mitt ute i ett superfint ingenstans på 7 km med doggarna.
Stina passade även på att ta ett premiärdopp, hon kastade sig i utan att tveka ;)!

Tog lite bilder med mobilen :):


min söta kusin lisa! <3




och puckot stina älskar att jag vattenbrynet... ;)


rasmus är däremot en riktig badkruka... :P


lisa och lillebror :)



de var fint längs promenaden!



puss o kram
/josefine


Träningstävling...

Hejsan!

Igår i skolan skickade lisa a ett sms till mig och undra om jag hade lust att hänga med på agility träningstävling på kvällen... självklart ville jag det!

Jag tog med mig lilla stina som för första gången fick ''tävla'' agility. Det resulterade i ett lite smått galet agilitylopp, dock utan disk och ett hopplopp som kändes bättre men det blev en disk. Men vi hade det roligt iaf :D! Lisa och zilla (även kallad chilla ;) ) resulterade inte heller men lisa och kazola vann agilityloppet  med noll fel och efter en rivning på sista hindret i hoppklassen placerade de sig på en tredje plats där. Fint ;D, grattis!<3

Dagens sötaste var iaf border collie valpen Kia! Söt som socker!


Kvällens händelse var väl när zilla drog ner mina byxor inför hela publiken, precis vad som behövdes för lite extra skoj ;)! Haha de skrattade vi åt ett bra tag :)!



Igår hade jag oxå matte nationella = jag fattade inte ett dugg :(. Bara att hoppas på det bästa!

Idag på eftermiddagen var jag hos mormor & morfar, vilket är väldigt ovanligt för min del faktiskt :P men eftersom deras hem är lite av ett barndoms minne och dom flyttar till lägenhet nästa vecka var det bara att åka dit och säga lite hejdå till huset ;). Det jobbigaste är att jularna kommer bli så konstiga när vi inte kan vara där...

Sen gick jag hem istället fölr att åka med i bilen, det är en bit att gå men ändå :)!

Imorgon ska jag till mina kusiners sommarstuga i skinskatteberg under dagen... för första gången faktiskt :P, känner att jag är duktig som träffar släkten den här helgen :)

Sen på söndag kväll är det sök med spanieln... :)

Vi hörs!
Puss o kram
/Josefine

Emma slåss blodigt...!

Okej rubriken överdriver något men iallafall...

Dagens händelse är lätt när Emma knockade till en kille i min klass så att han började blöda näsblod. Haha fyfan vilket asgarv jag fick, och nej hon slogs inte med knytnäven utan råkade knocka till honom med huvudet på so lektionen. Men ändå om någon lyckas så är det självklart hon, haha :D!


puss o kram
/josefine

Stackarn!

Ännu ett inlägg med min syster i focus...

Idag har någon nämligen råkat kasta sina nycklar i ena ögat på henne, ni vet när man står och snurrar på ett nyckelband? Nyckelbandssnurraren hade tappat nycklarna som sedan flög rätt in i ett av ellinores ögon... Aj!
Ellinore svimmade (ligger något i det där... nu har båda systrarna westling svimmat i skolan, fast hon gjorde det av smärta och jag p.g.a. att jag var äcklad :P fan va vek jag är...) Aja, ellinore åkte in till akuten och 3 läkare tittade på hennes öga och hon kommer inte bli blind eller så, vilken tur i oturen :D:D! Nu får hon inte gå til skolan på ett tag eftersom hennes öga är svullet inuti... och jag kommer inte våga titta på henne på ett par dar eftersom att jag misstänker att hennes öga ser rättså mindre mysigt ut... men som sagt jag har lite svårt för sådant... Men jag är glad för att ellinore klarade sig undan fint, även fast hon låter som att hon har rättså ont, fast just nu är hon lugn ;)!

Btw var det någon som kommenterade anonymt och undrade om jag kommit in på forshaga, och ja det har jag faktiskt!! :D Men idag under dagen så kände jag verkligen inte för att flytta dit i höst men efter ett samtal med snällaste sara så är jag mer taggad än någonsin till att dra dit, ska bli så sjukt kul :D!

Jag har gått några dagar och varit nervös inför min svenska redovisning som jag hade idag, egentligen är det så väldigt onödigt att bli nervös inför sådant, men jag har helt enkelt svårt för att stå själv längst fram i klassrummet och snacka några minuter och dessutom bli betygsbedömd. Men det gick bra och när jag väl stod där så kändes det inte alls så farligt :).


En annan sak som hänt är att jag har fått en ny dörr som faktiskt passar till mitt rum, en vit. När pappa hade satt upp den tyckte han nog att jag var lite för lite glad över hans insats och vårt lilla samtal lät ungerför såhär:

Pappa: Vadå? Är du inte glad för att jag har satt upp en ny dörr åt dig? Du har ju hållt på att tjata hur länge som helst efter fönsterbrädor.
Jag: Ja precis, jag ville ha fönsterbrädor men fick en dörr istället. Tack pappa.

Haha, fyfan vi är nog lite blåsta...


Har pluggat kemi hela kvällen inför imorgon, lagom kul, men nu är jag klar ;). Skulle egentligen ''gå en promenad'' med lisa a nu på kvällen, alltså vi snackar vi mobilerna när vi går i olika städer men hon drog sig ur, haha ajdå ;D.


Emma skrev ett sms nyss och SKOLANS TIDNING ÄR NOMINERAD TILL LILLA JOURNALIST PRISET ! :D KUL!
Då blir de stockholm om några veckor ;).

Ha en bra kväll :)!
puss o kram
/josefine

Syster i tidningen

Hehe, igår var min syster med i vlt eftersom att hon har stora fötter... vilken grej va!?


och nej, jag har inte lika stora fötter som min lillasyster :P


Igår kväll var jag i köping och träffat mina fina flickor! :D kul som vanligt<3
Sov hos lisa alestrand sen... ;)

Bl.a. hände detta:
* Madde, jag och lisa a gick till hamnen och solade lite +  att jag doppade tårna! lisa som var lite klumpig körde ner hela foten i vattnet med skon på... förvånad? svar nej ;).

*Madde, jag och lisa a hittade en duva med bruten vinge som madde snabbt döpte till zlatan, vi bestämde oss för att rädda honom och tog veronicas tröja (hon var inte med :P) och började jaga honom, fast vi insåg sedan att ingen av oss vågade ta honom på riktigt och tvingades därmed lämna stackarn...

* Tidigare nämnda trion drog hem till lisa a för att käka makaroner + köttfärssås och det slutade med att ketchup flaskan fick vulkan utbrott (jag vet, galet!?) och sedan så hade vi krig med makaroner, eller jag blev typ bara drabbad... ;)

* Vi satt sedan och titta på en massa klipp på youtube innan lisa h dök upp, tillsammans med henne gick vi en prommis och hamnade i en lekpark. Där lekte vi ett tag, och dessutom så väntade vi ett bra tag på lisa a skulle komma därifrån eftersom hon blev akut kissnödig, vilket ledde till problem, hehe :)

* Vi gick till lisa a igen och spelade kort, neger och president + kotten. Jag hade lite problem med kottespelandet, haha. Men lisa a och jag vann med 3 poäng tillslut! :D

* Vi gick för att möta veronica som kom med buss och då skrämde hon oss, hon kom utflygandes ur en buske... Kan säga att vi andra skrek!

* Sen gick vi hem till lisa a igen och snackade läger, fick en del gjort faktiskt. Sedan drog alla andra och jag och lisa låg och prata ett tag innan vi somna...
 
Haha, undrar varför jag skrev i punktform? Jag är väl bäst helt enkelt ;D.

Idag har jag vart ute med hundarna och tränat in min svenska redovisning i huvudet. Önskar att det inte vore så jävla blåsigt ute så att man kunde ligga ute och sola ett tag, men det är för kallt för det :(. Egentligen så borde jag plugga kemi ett tag nu, har en del som jag ska kunna på onsdag, får se om jag orkar...

Om en timme ska jag titta på dhw och senare blir det gossip girl oxå :), skönt med slappa dagar ibland!

Tänkte att jag kanske inte behöver skriva att jag kommer träna hund ett tag oxå + någon promenad till!? ;)


Vi hörs!<3
puss o kram
/josefine

Tillbaka i skolan igen...

Hej :)!

Sen senast har på påsklovet tagit slut, hann även med påsklunch hos mormor, nattbesök av lisa,lisa & veronica hos mig + projekt överlevnad ute på köpings hu... :) Påsklovs vädret var verkligen underbart! Hela påsklovet var lite underbart faktiskt... :)

I tisdags var jag tillbaka i skolan igen, var inte någon speciell dag överhuvudtaget faktiskt. Eller jo emma fick lite damp när vi satt ute i solen under en rast och bet mig i armen så att det blev alldeles rött, jaja ingen dag får väl bli för normal helt enkelt ;). Hade muntliga nationella delen i engelska också, läraren sa att vi hade minst VG kanske MVG-, skönt! På kvällen drog jag och min lilla stina ut till skultuna bk, skulle ha privatträning för anna simonsson men hennes tackor började lamma precis just då så det blev inget av den träningen. Men jag körde lite agility istället ;). Får ta den träningen nån annan gång helt enkelt.

Igår vare först skola, under so:n körde vi igång med ungdomskultur. Man fick önska vilket årtionde man ville jobba med, jag och emma kom iaf i samma grupp :). Vi ska göra en film om 60 talet tillsammans med ett gäng andra, personligen kommer jag ha lite smågalna roller, men va fan ;D. Fick sluta tidigare från skrivstudion oxå eftersom att det var fel på skolans datorer :D. På kvällen körde min agilityfortsättningskurs igång, stod mest med ett stort leende på läpparna eftersom ett antal deltagare gjort stora framsteg under vintern! Kom hem vid 21.00 för att på en gång åka och hämta min ''nya'' mobil, skönt att kunna nås och nå andra igen. Har dock typ inga kontakter så ni som har lust får gärna vara gulliga och skria era nummer som en kommentar :), gärna namn också, hehe ;)!

Idag vare skola först (nähä?), fick veta att jag fått VG på min biologi uppgift, fint! Kom hem och bakade bröd, jag var på mitt husliga humör :P (vilket dyker upp typ en gång om året...). Käkade upp brödet och gick med doggarna, sedan hamnade jag här, trots att jag har en massa matte + kemi att plugga innan jag ska ut till skultuna BK ikväll igen för allmän agilityträning. Men jag hinner nog plugga lite iaf ;).

Idag i cafeterian tog jessica en massa bilder, ni ser ju att både jag och loppan älskar att vara med på kort !?


ett kort på mig fick hon, haha efter många försök, tror jag försöker slå henne med armen? fast det ser mest ut som att jag tar kort på mig själv, hehe.


fast jag ser ju väldigt glad ut, haha! jag är lite konstig tror jag.... ;)

vi hörs!
puss o kram
/josefine


Torsdag...

... jag erkänner att jag har tröttnat lite på det här med bloggandet nu, attans... Det är därför som det dröjer lite mellan uppdateringarna, men jag kommer förhoppningsvis igång igen snart! :)

Dom senaste dagarna har varit finfina lovdagar, i måndags var jag och lisa ute på skultuna bk och tränade agility + slappade i solskenet. Roligt vare! :) Vi fixade en lite halvgalen bana med bl.a. ett för min del svårt slut, vilket resulterade i att jag vid två handlingsmissar råkade smälla till stina, hehe, såklart inte med flit, men det kan bli lite galet ibland ;)!
Bye the way så gillar jag och lisa boysenberry väldigt skarpt!

Igår kom det hit en liten man och fällde ner våra ehm fina tallar i trädgården, sedan var det bara för mig att släpa tallkvistar från baksidan till framsidan 4 och en halv timme i sträck, hemskt, hemskt tråkigt! Sedan åkte jag till köping för bio med lisa, madde och lisa. Vi titta på män som hatar kvinnor och den var speciell men bra dock.

Just nu sitter jag och skriver lite på so uppsatts tråkigt som sjutton!!!!! men de måste göras... dessutom tappade jag ner min mobil i toan i går ''/ så nu är den förstörd... jag som inte har så bra med pengar har det lite krisigt just nu eftersom att jag måste ha en mobil helt enkelt, så ni som har försökt nå mig på mobilen, den fungerar inte! 
Hade dessutom tänkt att jag ska gå och klippa mig...

Tillbaka till uppsatts skrivande, vi hörs!
puss o kram
/josefine

090406

Jag har fötterna nere på jorden igen, om ni undrar  ;)

Idag har vart hos min gammelmormor, känner mig ruskigt duktig eftersom att det var länge, länge sedan som jag träffa henne senast. Hon fyller 93 år idag faktiskt, grattis signe :)!

Mamma kom hem från Paris i natt, fick en tröja och godis. Sen fick jag ett par nya skor utav henne idag oxå, tack :D! Sen köpte jag en vårjacka med ;).

Imorrn ska jag träna agility med lisa, skoj!

Vi hörs!

puss o kram


VILKEN DEBUT!!!

Jag  lever lite på rosa moln just nu, inte så konstigt när jag och min bästa prinssesa tävlings debuterade idag...

Tävlingsdebut för Stina, lydnadsdebut för oss båda och vad resulterade den i om inte:

1:A PRIS, 190 POÄNG OCH VINST!!!!!!!!!!!!!!!!! :D HELT SJUKT UNDERBART!

Trodde mitt hjärta skulle hoppa ur bröstkorgen under platsliggningen... tandvisningen gick bra. Vi hade start nummer 6 så det var ju en paus emellan först, under linförigheten så var jag nervös, vilket resulterade att stina trodde att jag var arg på henne och blev lite låg, vilket innebar att hon tappade positionen ibland och därmed lägre poäng, annars så var det mest detalj missar, men vem bryr sig, för jag är så sjukt, sjukt nöjd! :)

Poäng + domarens komentarer:

Platsliggande, poäng: 10
Tandvisning, poäng: 10
Linförighet, poäng: 8 ½ Domarens kommentar: Pendlar position, tränger vänster
Läggande, poäng: 10 Domarens kommentar: Snyggt
Inkallande, poäng: 9 ½ Domarens kommentar: Styr in hunden (Min kommentar: visste jag inte, bra att veta ;)!)
Ställande, poäng: 9 ½ Domarens kommentar: Transport
Apportering, poäng: 10 Domarens kommentar: Bra!
Hopp över hinder, poäng: 9 ½ Domarens kommentar: Avslut
Helhetsintryck, poäng: 10 Domarens kommentar: Mycket proffsigt


Hihi, älskade stina fina!<3


Och liksom checka in pokalen ;)

Som sagt har inte riktigt fötterna på jorden just nu, jag är såååå glad :D!

puss och kram
/josefine & stina

Kemi

Att labba är helt okej för det mesta, idag gjorde vi labbar med alkoholer och organiska syror, och alkoholerna bl.a. petanol stank som in i helvete. Visst står man ut med det då, men den lektionen hade jag kl. 8.00 imorse, nu är kl. 15.30 och jag känner fortfarnade stanken och de sticker i näsan. Usch, jag tor att jag råkade andas in lite för djupt inne i kemisalen...

Underbart väder idag med utegympa och lite svenska i vårsolen, myspys!

Pusspuss<3
/Josefine

Avslöjad!?

Jag fick mig ett riktigt gott skratt när jag laddade ur ena kameran till datorn idag. Fem st filmer som Ellinore filmat på Rasmus, antagligen när hon vart ensam hemma dök upp... Hehe... Här kommer några av dem!

Film 1: Vadå en blick som säger: Fan vad du är dryg? ;)
http://s708.photobucket.com/albums/ww84/toktassarna_album/?action=view&current=MOV00820.flv

Film 2: Rasmus försöker iaf förstå sig på det min lilla syster försöker få honom att göra. Tror han tänker att hon har lite konstiga kommandon... Hmm... hmm... Hon säger rulla runt (vilket han visserligen kan :P), han funderar lite ställer sig upp och snurrar, ellinore vill få honom att snurra igen och kallar det för gå runt, rasmus glor och tänker definitivt att min syrra är lite konstig ;D.
http://s708.photobucket.com/albums/ww84/toktassarna_album/?action=view&current=MOV00823.flv

Film 3: Hmm, hundarna får inte vara i soffan hos oss, men vart hittar man Rasmus i denna film? I soffan såklart... dessutom nerbäddad med filt, hehe jag blir rörd när jag ser det (eftersom att det kanske bevisar att ellinore gillar ena vovven min?) men min mamma skulle bli smått förbannad. Haha!
http://s708.photobucket.com/albums/ww84/toktassarna_album/?action=view&current=MOV00824.flv

För att försvara min syster på filmen ovan så använder hon sin ironiska röst... :P

Rasmus är så go :')!<3


Hihi, underhållning för mig, men kanske inte för er andra... men lite kul iaf ;)?

Puss o kram på er! Jag och doggarna tänker ta en skön kvällstur på en halvtimme eller så innan vi går och kryper ner i sängen, åtminstone matte är trött nu!

/Josefine

Bye the way så var vädret idag underbart!! Min lilla kanin satt ute i hagen och solade i flera timmar, de syndes att han njöt :)!

Gott


Eftermiddagsmys, glass med strössel och maränger. gott.

RSS 2.0