Lördagkväll med Lisa och Madeleine :)

Nu sitter jag hemma hos Madeleine tsm med henne och Lisa. Först mötte jag dom nere på tågstationen i Västerås sedan åkte vi in till Köping. På tåget satt vi i barnvagnen, såklart... Vart annars, liksom !? Väl i Köping åkte vi och hämtade lilla Sindra... :) Hemma hos Madde beställde vi pizza nästan på en gång, eftersom att vi alltid är hungriga! Här i Köping kan man beställa pizza med utkörning... Självklart gjorde vi det, lyxigt va?

Sen har vi vart ute en liten stund och nu sitter vi här. Nu ska vi spela xbox :D fast nördlisa ska spela sims ist, fyfan vad tråkigt... :P

Nu får jag tydligen inte skriva något mer... :(

Presentations inlägg kommer imorgon!!

Hare gött!!

xoxo josefine

Ny blogg

Hej!

Vet inte varför, men jag har helt enkelt tröttna på blogtown. Allt ska vara så svårt där, man kan inte ladda upp bilder direkt till bloggen, osv... Tänkte därför testa att starta en ny blogg!

Dessutom så ska inte denna blogg ha ett givet hundtema, utan mer handla om det mesta i min vardag. Även fast jag såklart inte vill förlora min möjlighet att kunna blicka tillbaka på min träning och så. Därför så kommer ja helt enkelt variera. Dessutom så är det ju väldigt smidigt när alla inlägg syns under varandra, då kan man uppdatera flera gånger om dagen utan att någon missar tidigare inlägg... Nu låter det som att jag är typ 100 bast... Vilket inte är sanningen.

Kan reda nu varna för att det såklart som i alla andra bloggar kommer finnas lite skryt, vem vill ha ett såpass tråkigt liv att den varje dag sitter och bloggar om allt som gått fel? Inte jag iallafall. Så var förberedd på det mesta!

Kommer snart upppdatera lite om vem jag är, presentera mina hundar osv. men nu behöver jag lista ut hur man fixar till designen lite grann! :)

xoxo josefine

RSS 2.0