090613

Mycket har hänt sen senast! Men tyvärr är jag inte så duktig på att uppdatera längre, men om vi har tur (?) kanske jag kommer igång igen!

Lite grann av det som hänt:
* Agilitytävling i frövi med både Rasmus och Stina, diskningar i alla lopp förutom hoppklass 1 med Stina som resulterade i 5 fel, lite otur, men vi kämpar vidare!

* Avslutnings gala med skolan ''Önsta galan'' pluggis josefine var nominerad till en hel del, men vann inget! Eller jo, årets idrottsklass blev min klass. Jag känner att min insats till det priset har varit enorm ;)

*Privatlektion med Stina för Anna Simonsson, några roliga nya detaljer tog jag faktiskt till mig för kommande träning. Anna är väldigt duktig!

* Stockholmsresa med niorna, skansen, shopping och grönan på schemat! Var mest med Jessica och Lovisa + en del som kom och gick och vi hade en väldigt rolig dag :D

* Skolavslutning, kändes sorligt och konstigt att gå ut nian. Aldrig mer önsta skolan, tror inte att jag ens har fattat att jag har... SOMMARLOV ledig i drygt två jävla månader!? HÄRLIGT!

* Madde har tagit studenten! Duktig som hon är, grattis! :)<3

Om en vecka åker jag till gotland, blir borta i 10 dagar för agilitytävlande, längtar!

Sorry om jag skriver lite osammanhängande... men nedan kommer även lite bilder från önsta galan:


Väntar på god mat!


Fix med emma innan... och hon är som vanligt seriös på alla bilder ;).






Agnes, Emma, Jessica o Lovisa, kommer sakna er<3

puss o kram
/josefine

LP1 !! :D

Igår kväll åkte jag, pappa och min lilla Stina till Surahammars BK för lydnadstävling. Helt klart vår sämsta prestation på lydnadsplan hittills om man jämför med de tidigare två tävlingarna - men det räckte till vinst och 179,5 poäng!!! :D Och därmed vårat tredje första pris på raken och ett LP1!! :D:D

Så här såg protokollet ut:

Platsliggande, poäng: 10
Tandvisning, poäng: 10
Linförighet, poäng: 8,5 Domarens kommentar: Sitter snett, ngt före, släpper position
Läggande, poäng: 10
Inkallande, poäng: 7 Domarens kommentar: Hoppar kraftigt på föraren (Min kommentar: Världens snabbaste inkallning? Hon hann i vilket fall inte bromsa och sprang in i mig, och jag började skratta, fast det gjorde domaren med ;) )
Ställande, poäng: 9,5 Domarens kommentar: Tendens till dk med hand (Min kommentar: Jag har inget handkommando intränat på ställande överhuvudtaget så det var ju lite oproffsigt att jag lyckades få till ett sådant...)
Apportering, poäng: 10
Hopp över hinder, poäng: 8 Domarens kommentar: Hoppar på föraren (Min kommentar: Hennes för dagen racerfjutt hade då inte blivit lugnare! )
Helthetsintryck: 10

Men jag är utan tvekan nöjd med min lilla super border!!! ;D



Platsliggning... den var uppdelad i två, det var 8 startande vovvar, tävlingsledaren delade dock upp platsliggningen i 5 och 3 på något vis ;).





puss o kram
/josefine

HD grad A!!

Röntgade Stinas höfter för några veckor sedan... och idag fick jag hem brev från SKK där det stod att hon har HD grad A!

Känns väldigt skönt :D, härligt!


RSS 2.0