Självklart...

... så blev jag dålig på att blogga så fort jag kom tillbaka till Forshaga igen ''/. Men nu är jag och Stina hemma i Västerås för en veckas påsklov.

Nästa Lördag blir det tävling för mig och Stina, Lydnadsklass 2 på Skultuna BK. Men tanke på att vår träning faktiskt går bra ändå, hoppas jag på att vi kommer kunna prestera bra :).

Vi har tränat främst lydnad under den här perioden i Forshaga. Agility kan vi bara träna på riktigt dåligt grusunderlag, och Stina får brännsår på tassarna av det. Usch! Vi får hoppas på att det finns möjlighet för agility på gräs så snart som möjligt.

Imorgon blir det påsklunch med släkten, inte så jätte mycket planerat för lovet. Men det ska bli skönt att vila upp sig!

Puss
/Josefine


Kommentarer
Postat av: Sara

Lust att träffas?D:D<3 du kan väl slå mig en signal då:) ja har inte comviq längre för ja är pank så kan inte mezza eller ringa-.-

2010-04-03 @ 18:12:27
URL: http://sarathiviola.blogg.se/
Postat av: Lisa

Shit vad dåligt att dom bara har hindrena på en grusplan:S eran skola lär väl ha råd med att bygga en inomhushall XD Lycka till på tävlingen skulle vara kul och komma och kolla:)<3

2010-04-04 @ 11:10:24
URL: http://lisahaggkvist.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Du har möjligtvis inte lust att träna hund någon dag? :)

2010-04-06 @ 20:48:17
URL: http://www.rottisbibbi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0