Lydnadsklass 2

Ytterligare en lydnadstävling för mig och lilla Stina idag :)

Kan väl säga att det lungt tillhör vår sämsta prestation hittills... tydligen tyckte inte Stina att lydnad på en väldigt lerig grusplan var en superhit. Vilket ledde till långsamma lägganden och sättanden + att hon strejkade på platsen och satte sig upp. Och när det var dags för rutan försökte hon först springa och hämta sin boll utanför plan... men efter det gick hon fint in i rutan, men det räckte för att nolla det momentet ''/


Men Stina var inte ensam om att inte uppskatta det kalla och blöta vädret så det blev en tredje placering och tredje pris trots en mindre bra prestation. Men jag är nöjd med hopp-sitt-hopp, apporteringen och inkallningen med ställande, tyckte hon utförde dom bra ändå :)). Som dom tre momenten förtjänar pallplatsen och pokalen ;) och jag tyckte att hon hade en riktigt snygg position i fria följet, även under språng marschen! Även fast det bev lite sega sättanden i halterna ;).

Så en helt okej dag, nu kommer den stackars hunden få träna mycket i lera! Trodde inte det påverkade henne så mycket, men tydligen. Bra att vi har något mer att träna på!

Puss
/Josefine

Kommentarer
Postat av: Madeleine

"Bra att vi har något mer att träna på!"

Helt rätt inställning! :D

2010-04-11 @ 11:34:56
URL: http://madeleinehaggkvist.wordpress.com
Postat av: Lisa

Vad sött av henne att vara en "fin dam" och inte vilja lägga sig i leran XD

2010-04-11 @ 16:10:17
URL: http://lisahaggkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0